Selvom de fleste restriktioner efterhånden er væk, så husk ikke at møde op hvis du oplever symptomer på COVID 19

Behandlingsinfo

Behandlingsinfo

Søger du en ny tandlæge i Esbjerg, tager vi altid imod nye patienter. Vi er en kompetent og erfaren tandlæge i Kongensgade, hvor vi tilbyder mange forskellige behandlinger. Når du er ny hos os, er der nogle informationer, der er gode at have, før du kommer til din første tid.

  • Medbring dit gule sundhedsbevis/sygesikringskort
  • Medbring oplysninger på seneste tandlæge
  • Oplys om medicinforbrug, og medbring gerne liste
  • Kom i god tid - mindst fem minutter før
  • Meld afbud senest 24 timer før (udeblivelse uden afbud koster 250,-)
  • Afregning sker efter endt behandling med dankort eller kontanter.

Sætter du pris på at være i trygge hænder hos en tandlæge, der tager din tandsundhed alvorligt, er du kommet til det rette sted. Vi er alle fagspecialister med stor faglig integritet, og vi sætter en ære i at levere en empatisk behandling med et godt resultat.

Grundig og omhyggelig tandlæge i Esbjerg

I behagelige omgivelser forsøger vi at skabe et trygt og rart miljø, hvor man som patient omgående føler sig godt tilpas. Alle vores klinikassistenter og tandlæger er her for at hjælpe og yde den bedst mulige service. Hos os er kvalitet en mærkesag, og god service er en selvfølge, da det er vores fornemmeste opgave. Ydermere er vi utroligt grundige og omhyggelige i alt, vi foretager os, da det endelige resultat afhænger af vores evner og kompetencer.

Vi holder os løbende opdateret på nye behandlinger og metoder, og vi erhverver det nyeste udstyr, som letter arbejdsbyrden og gør behandlingen mere eller mindre smertefri. Når du kommer til os første gang, må du meget gerne fortælle os, hvis du har tandlægeskræk. I så fald vil vi gøre ekstra meget ud af at kommunikere i øjenhøjde og afsætte ekstra tid til dig. Normalvis er vi meget verbale og informerer konstant om, hvad vi gør, så du er på forkant.

Konkurrencedygtige tandlægepriser

Sonderer du terrænet for at finde den rette tandlæge til de rigtige tandlægepriser, kan vi forsikre dig om, at vi er yderst konkurrencedygtige og gennemsigtige med priserne på vores behandlinger. Du får altid et prisoverslag på en given behandling, som kræver dit samtykke, før vi begynder. Og som ny vil vi meget gerne vide lidt om dig som person, da vi lægger stor vægt på at skabe tillid og nære relationer gennem dialog. Sådan mener vi, at vi får glade patienter, der er glade for det arbejde, vi udfører.

Er du forberedt på ovenstående ting, før du går til tandlæge hos os, er det meget nemmere for os alle. Vi kan hjælpe dig hurtigt ved ankomst og byde dig pænt velkommen, hvorefter vores imødekommende tandlæger og tandplejere vil tage sig rigtigt godt af dig. Oplever du tandpine eller andre irritationer med dine tænder, eller er det blot ved at være tid til det næste tandeftersyn, hører vi gerne fra dig. Særligt hvis du har ondt. Der anbefaler vi, at du får det undersøgt omgående, så det ikke bliver værre.

Er det din første gang hos os? Bestil tid på telefon 75 12 56 56, så vi kan hjælpe dig.

Kontakt os

Tandlægeselskabet Kartvedt ApS

Om os

Klinikken har eksisteret på samme adresse på hovedstrøget i Esbjerg siden 1960 med tre generationer af tandlæger og fra 1992 med tandplejere for at styrke varetagelsen af parodontitispatienter.

Det giver et erfaringsgrundlag, som bør give mulighed for en varieret og individuel behandling.

Læs mere